Hyttetur med Redeemed

 

Bli med på hyttetur med Redeemed 26.-28. januar!

26.-28. januar reiser Redeemed på hyttetur til Rauland. På hytteturen har vi fokus på gøyale aktiviteter, samhold og ikke minst Jesus. Det blir kvelder med brettspill, peiskos, smågodt, andakter og lovsang. Vi kommer til å ha det masse gøy sammen.

Dette er en tur du ikke vil gå glipp av!

 

Praktisk info

Avreise: Vi drar felles fra Betania fredag 26. januar i buss. Info om avreisetidspunkt kommer fortløpende.

Soving: Jentene kommer til å sove i én hytte og guttene i en annen. På dagtid, ved måltider etc., vil vi være samlet i én hytte.

Aktiviteter: Lørdag kan du velge mellom ulike aktiviteter. Det vil bli mulighet for å stå på slalåm for de som ønsker det. Dette må imidlertid deltagerne betale selv, utenom påmeldingspris. Dersom man ikke eier eget utstyr anbefaler vi å leie på bibliotek e.l. før turen, da det er dyrt å leie på skisenteret. Et dagspass for lørdagen koster 360 kr for deg som ikke har fylt 18, og ikke skal låne utstyr. Dersom du er 18+ koster et dagspass uten utstyr 500 kr. Her kan du sjekke ut alle priser: https://visitrauland.com/rauland-skisenter/aapningstider-og-priser/

Påmeldingen er bindende og ikke-refunderbar. Påmeldingsprisen innebærer reise, overnatting, mat og opphold hele helga. Etter påmelding vil du få noe mer informasjon om avreise og pakkeliste for turen.

NB. Husk å velge aktivitet for lørdagen på hver billett i påmeldingen. 

 

Håper du vil bli med oss på en hyttetur du sent vil glemme!

Fjellet venter på oss, bli med da vel! 

Hyttetur med Redeemed

 — 
Påmelding
Powered by Cornerstone